Kutatásszervező munkatársainkat telefonon és e-mailen keresztül is kereshetik. Mivel munkatársaink a családok fogadásában és a vizsgálatok vezetésében is közreműködnek, előfordulhat, hogy nem tudják azonnal megválaszolni hívásukat, azonban a nem fogadott számot megőrzi a készülék. Az e-mail címünkre küldött üzenetre egy-két napon belül válaszolunk.

Kutatócsoportunk a Magyar Tudósok körútja 2. alatti MTA TTK kutatóház negyedik emeletén dolgozik. Munkatársunk a portaszolgálatnál várja a családot érkezéskor.

Idejutás autóval:

Petőfi híd felől, északról közelítve: A Pázmány Péter sétányon haladva, a harmadik lehetőségnél forduljon jobbra és jöjjön végig a Magyar tudósok körútján. (A második jobbra fordulási lehetőség is a Magyar tudósok körútjára vezet, azonban az zsákutcába torkollik.) Jobb kéz felől, a zsákutcát jelölő tábla után, az utolsó lesz az MTA TTK épülete (a téglafalon fehér felirat jelzi). Az épület előtt elhaladva, közvetlenül az épület után forduljon jobbra, hogy bejusson az épülethez tartozó 2 szintes mélygarázsba.

Rákóczi (Lágymányosi) híd felől: Közvetlenül a híd után térjen rá a Pázmány Péter sétányra. Az első lehetőségnél forduljon balra, és jöjjön végig a Magyar tudósok körútján. Jobb kéz felől, a zsákutcát jelölő tábla után, az utolsó lesz az MTA TTK épülete (téglafalon fehér felirat jelzi). Az épület előtt elhaladva, közvetlenül az épület után forduljon jobbra, hogy bejusson az épülethez tartozó 2 szintes mélygarázsba. 

A parkolást a portaszolgálat engedélyezi a gépkocsi rendszámának megadásával. Kérjük, hogy látogatásuk előtt munkatársunknak adják meg a szükséges adatokat.

Idejutás tömegközlekedéssel:

A 4-6-os villamos Petőfi híd budai hídfő megállójánál leszállva az Egyetemisták Parkja (dél) felé kell venni az irányt, ahol majd az első elágazásnál jobbra (a kápolna felé) kell fordulni. A kápolnával szemben található vörös téglaszínű épület lesz az MTA TTK intézete. Ez a villamosmegállótól körülbelül 5-6 perc séta.